Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Neuro Vitamina (120 Tablete)

(3 voturi)
120 buc
Ghid marimi
Oxford Vitality

Acest comprimat conține vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B12 (cianocobalmină), vitamina D3 (colecalciferol) și acid folic.

Vitamina B6


Vitamina B6 este un grup de vitamine solubil în apă. Există numeroase tipuri, inclusiv clorhidrat de piridoxină, piridoxină, piridoxal și piridoxamină. Vitamina B6 se găsește în mod natural în multe alimente, inclusiv drojdie, curcan, alune, banane, soia și nuci. Vitamina B6 este utilizată în organism pentru funcția normală a sistemului nostru nervos. În plus, contribuie la funcția psihologică normală și la menținerea activității hormonale, acționând ca un cofactor și reducând oboseala.

Vitamina B12


Vitamina B12 este o altă vitamină solubilă în apă, obținută din cobalt. Corpul are o capacitate mare de a stoca B12 în ficat timp de mulți ani din mâncarea pe care o consumăm. Nu există surse naturale de plante naturale de B12, singurele surse fiind din produse de origine animală. Alimente bogate în aceste surse sunt: ​​carne de organe, crustacee, pește uleios, gălbenușuri de ou, miel, carne de vită și brânză. În mod tipic, cei cu deficit de vitamina B12 sunt veganii și vegetarienii. Vitamina B12 joacă un rol important în metabolismul normal și randamentul de energie, reducând astfel oboseala și oboseala. În plus, aceasta promovează funcția normală neurologică și psihologică care contribuie la vitalitate.

Vitamina D3

Vitamina D3, în acest comprimat este în formă de cholecalciferol, care este defalcat în organism de către hormonul Calcitriol. Există câteva forme de vitamină D, în special "D3" se formează în piele de la efectul radiației UVB asupra unei molecule numite 7-dehidrocholesterol. Rolul vitaminei D este de a reglementa structura și funcția normală a oaselor și a mușchilor. În plus, este folosit pentru a promova procesul normal de diviziune celulară și funcția răspunsului imun inflamator.

Acid folic

Acidul folic se găsește în mod natural în alimente precum boabe de soia, arahide, nuci, carne de organe si linte. Aceasta are o mare contributie la dezvoltarea neuronala si sanatatea, in special la un fetus in curs de dezvoltare.

Notă


Această tabletă vine în cea mai mică și mai ușoară posibilitate de a înghiți dimensiunea de 6 mm.

Rețineți că acest tabletă nu este potrivit pentru Vegani. În plus, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că o componentă naturală a cobalaminei este cobaltul. Dacă știți că aveți o sensibilitate sau sunteți alergic la acest ingredient, evitați consumul acestui produs.

Mai mult