Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Vitamina A - 1500 mcg (120 Tablete)

(1 voturi)
120 buc
Ghid marimi
Oxford Vitality

Ce este vitamina A?

Vitamina A este o vitamina solubila in grasime, care este stocata preponderent in ficat. Exista structuri diferite de vitamina A gasite in natura. In primul rand, exista Vitamina A preformata cunoscuta sub numele de Retinol, care se gaseste numai in surse animale. Sau carotenoide, care se gasesc numai in surse de plante. Exista peste 600 de tipuri diferite de carotenoide, dar foarte putine sunt benefice sanatatii. De exemplu, carotenoide sunt: beta-caroten, luteina, licopen si alfa-caroten.

Surse naturale de vitamina A

Sursele alimentare ale retinolului preformat sunt untul, uleiurile de ficat de cod, pestele uleios, galbenusurile de ou si laptele integral. In timp ce sursele carotenoidelor includ legumele cu frunze verzi, ardeii, cartofii dulci, broccoli, patrunjel si morcovi.

Beneficiile vitaminei A

Beneficiile pentru sanatate includ mentinerea vederii normale, prin folosirea retinolului din surse animale sau prin conversia activa din carotenoide. Vitamina A contribuie, de asemenea, la mentinerea membranelor mucoase si, prin urmare, la intarirea sistemului imunitar. In cele din urma, vitamina A este utilizata pentru metabolismul normal al fierului.

Nota

Comprimatul nostru de vitamina A are un diametru de 6 mm, care este foarte usor de inghitit. Furnizam comprimate de 1500 mg comprimate de acetat de vitamina A (325.000 UI / g) si va recomandam sa luati un comprimat pe zi. Va rugam sa retineti ca acest produs contine vitamina A, nu luati daca sunteti gravida sau este probabil sa ramaneti gravida, fara recomandarea unui medic.

Mai mult