Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Vitamina B1 - 100 mg (120 Tablete)

(0 voturi)
120 buc
Ghid marimi
Oxford Vitality

Ce este Vitamina B1?

Vitamina B1 este, de asemenea, cunoscuta sub numele de Thiamine. Este o vitamina solubila in apa ceea ce inseamna ca organismul are o capacitate de stocare foarte mica pentru ea. Aceasta inseamna ca aportul de vitamine B este esential in mod regulat. Sursele alimentare de tiamina includ extract de drojdie, seminte de floarea-soarelui, pecan, lapte, carne de porc si fasole. Admisia alimentara recomandata pentru tiamina pe zi este de 1-5 mg.

Vitamina B1 a fost descoperita de doctorul olandez, Eijkmann in 1897. A fost identificata ca vitamina B1 de catre cercetatorul R.R Williams in 1936. Doctor Eijkmann a descoperit efectele vitaminei cand lucra cu bolnavi in Java. Fara sa stie el trata boala Beri Beri, cunoscuta si ca deficienta de vitamina B1.

Beneficiile vitaminei B1

Prin administrarea unui supliment de vitamina B1, aceasta va ajuta la evitarea deficientei. In plus, Thiamine este responsabil pentru promovarea metabolismului normal al energiei si a functiei sistemului nervos, ceea ce duce la reducerea generala a oboselii si contribuie la functionarea psihologica normala.

Nota

Vitamina B1 vine intr-o tableta usor de inghitit de 6 mm. Va rugam sa fiti atenti atunci cand luati aceasta tableta deoarece contine valoarea maxima recomandata pentru doza zilnica. Acest produs nu trebuie luat mi mult de 6 saptamani fara indrumarea unui doctor. Daca sunteti preocupat de administrarea acestei doze, va rugam sa incercati comprimatele B Vitamin Complex care va vor oferi o doza adecvata si pot fi luate pentru perioade lungi de timp fara consecinte asupra sanatatii.

Mai mult