Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Vitamina B12 (Methylcobalamin) - 1000 mcg (120 Tablete)

(1 voturi)
120 buc
Ghid marimi
Oxford Vitality

Ce este vitamina B12 metilcobalamina?

Vitamina B12 vine intr-o serie de forme, inclusiv hidroxilcobalamina, metilcobalamina si cianocobalamina. Vitamina Oxford Vitality ofera atat formele de metil, cat si cianul de vitamina B12.

Vitamina B12 este o vitamina B solubila in apa care este alcatuita din elementul Cobalt. Vitamina B12 a fost descoperita la inceputul secolului XX. In cele din urma, pana la mijlocul secolului al XX-lea, vitamina B12 a fost recunoscuta in mod oficial ca Cobalamin.

Forma de vitamina B12 utilizata in aceasta tableta se numeste metilcobalamina, denumita asta deoarece contine o grupare metil (1 carbon si 2 hidrogen). Metilcobalamina este o forma durabila si eficienta de vitamina B12, care este usor absorbita de organism. Forma metila a vitaminei B12 este usor si eficient utilizata de catre organism, atat cu componentele de cobalamina, cat si cu cele de metil.

Deficitul de vitamina B12

Deficienta de vitamina B12 apare in mod regulat la vegani si vegetarieni, deoarece nu exista alimente naturale pe baza de plante care sa poata oferi vitamina B12. Se gaseste frecvent in carne de organe, peste uleios, galbenusuri de oua si branza.

Rolul vitaminei B12 este de a ajuta metabolismul energetic si de a contribui la randamentul general al organismului, reducand senzatia de oboseala. In plus, poate promova functiile fiziologice si neurologice. De asemenea, sa demonstrat ca vitamina B12 promoveaza diviziunea celulara, avand ca rezultat formarea sanatoasa a celulelor rosii din sange si stimularea sistemului imunitar.

Nota

Oferim doua concentratii de metilcobalamina, 1000mcg (1mg) si 5000mcg (5mg) pentru a se potrivi nevoilor dvs. nutritionale. Acest comprimat vine intr-o tableta de 6 mm care este foarte usor de inghitit. Va rugam sa retineti ca, de asemenea, oferim vitamina B12 si in forma de cianocobalamina ca parte a comprimatelor noastre cu Vitamina B Complex.

Retineti ca, daca sunteti sensibil sau alergic la Cobalt, nu consumati acest produs.

Mai mult