Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Vitamina B3 Nicotinic Acid (120 Tablete)

(2 voturi)
120 buc
Ghid marimi
Oxford Vitality

Ce este Vitamina B3?

Vitamina B3 este de asemenea recunoscută ca și numele de Niacin, Acid Nicotonic și Nicotinamidă. Datorită clasificării sale cu vitamina B, are o natură solubilă în apă. Nu este esențială pentru organism, deoarece organismul are capacitatea de o produce singur dacă niveluri de Tryptofan sunt mari. În 1937, omul de știință Conrad Elvehjem a descoperit-o și a identificat-o drept "factorul de prevenire a pellagra". Pellagra este starea de deficit de vitamina B3.

Surse naturale de vitamina B3


Niacinul se găsește în multe alimente: drojdie, orez sălbatic, făină integrală, arahide, curcan, păstrăvi, macrou, carne roșie, semințe de susan și floarea-soarelui. Sursele bogate de triptofan sunt laptele, brânza și ouăle.

Beneficiile vitaminei B3

Niacina, vitamina B3 este cunoscută pentru contribuția sa la metabolismul și producția energetică, ceea ce duce la reducerea sentimentelor de oboseală și oboseală. În plus, promovează funcția sănătoasă a sistemului nervos, contribuind la funcțiile psihologice normale. În cele din urmă, ajută la menținerea membranelor mucoase sănătoase, a pielii și a fluxului sanguin.

Notă

Comprimatele noastre cu vitamina B3 au diametrul de 6 mm, care este cea mai mică dimensiune a tabletei noastre și foarte ușor de înghițit.

Mai mult