Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Vitamina D3 1000iu & K2 MK7 100mcg (120 Tablete)

(1 voturi)
120 buc
Ghid marimi
Oxford Vitality

De ce vitamina D3 si vitamina K2-MK7 impreuna?

Această formulă conține 2 ingrediente, vitamina D și vitamina K2-MK7 care colaborează pentru a promova efectele fiecărui ingredient. Prin plasarea acestora într-o singură tabletă, acestea pot spori sănătatea oaselor prin creșterea activă a eficienței sinergice a fiecărui ingredient.

Vitamina D3

Vitamina D este una dintre vitaminele solubile în grăsimi. Nutrițional Vitamina D este extrem de benefică pentru că vitaminele solubile în grăsimi au o capacitate de stocare pe termen lung în organism, deci trebuie consumate mai puțin în comparație cu cantitățile vaste necesare pentru vitamine solubile în apă. Vitamina D joacă un rol vital în absorbția și întreținerea calciului în organism. Având niveluri adecvate atât de calciu și vitamina D în organizm, ajută la menținerea oaselor și dinților sănătoși din punct de vedere structural. În plus, aceasta promovează contracția musculară, diviziunea celulară și răspunsurile imune. Există câteva forme de vitamina D, incluzând Ergocalciferol (D2) și Cholecalciferol (D3). Există multe dezbateri despre care este forma cea mai puternică și mai importantă pentru oameni. Recent datele au arătat că D3-Cholecalciferol este cea mai benefică și are cea mai mare bioeficacitate în organism. Există multe surse de vitamina D, cum ar fi ouă, ulei de ficat de cod, pește uleios și margarine. Cea mai bună sursă este din razele UVB ale soarelui, cu toate acestea în țări precum Marea Britanie soarele nu poate oferi acest aport în mod constant pe tot parcursul anului.

Vitamina K2-MK7

Vitamina K vine în câteva forme, dintre care unul este vitamina K2 sau menacinonă. Există menacinone cu lanț lung și scurt. Vitamina K poate fi găsită în orice aliment care face fotosinteza sau orice animal care consumă alimente fotosintetice, cum ar fi, broccoli, carne de porc și alge marine. Rolul principal al vitaminei K este promovarea coagulării normale în sânge și menținerea sănătății oaselor, contribuind la stabilirea unei materii osoase noi. MK7 sau menacinona 7 este o formă cu lanț lung a vitaminei K2. Numele său chimic este Menatetrenone și este produs prin conversia vitaminei K1 în colon de bacterii endemice E. coli. MK7 are o viață de câteva zile când este într-un sistem biologic. MK7 este considerată benefică pentru a promova sănătatea oaselor și a reduce durerea cauzată de tulburări precum ar fi osteoporoza. Rețineți că acest produs conține soia.

Mai mult