Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Vitamina K2 MK7 100 mcg (120 Tablete)

(1 voturi)
120 buc
Ghid marimi
Oxford Vitality

Ce este Vitamina K2 MK7?

Vitamina K2 este, de asemenea, cunoscută sub numele de Menaquinone. Menaquinona este abreviată la MK cu un număr după ea. Există 9 forme de Menaquinone MK1-MK9. Este o vitamină solubil în grăsime, ceea ce înseamnă că poate fi stocat în ficat. Cele mai cunoscute MK-uri sunt MK4 și MK7. MK7 este o versiune cu lanț lung a menacinonei. Lanțul său lung înseamnă că are o durată lungă de viață biologică de câteva zile când este în organism. Numărul 7 se referă la lanțurile chimice care decupează structura inelului chinonei, cu cât numărul este mai mare, cu atât lanțul este mai lung.

MK7 nu poate fi transformat de către țesuturile umane și utilizează bacteriile intestinale. E. coli pentru a transforma vitamina K1 în menacinonă-7.

Surse naturale de vitamina K2 MK7

Vitamina K2 poate fi făcută în organism sau, în mod alternativ, consumată în dietă. Vitamina K2 se găsește în iaurt, ouă, natto japoneză (soia) și legume cu frunze verzi. Natto este o sursă foarte bogată de MK-7, cu 90% din compoziția sa fiind MK7.

Beneficiile vitaminei K2 MK7

Rolul vitaminei K în organism este de a promova funcția de coagulare normală în sânge și de a menține starea de sănătate a oaselor prin încurajarea metabolismului și absorbției calciului.

Notă

Rețineți că acest produs conține alergenul de soia.

Mai mult