Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Pudra proteica, GoldNutrition, ISO HYDRO WHEY CIOCOLATA * 1KG

(0 voturi)
1000 g
Ghid marimi
GoldNutrition

Cutie 1Kg cu pudra aroma ciocolata

Mod de utilizare:: Se recomanda o doza (30 g) inainte de antrenament si o doza(30g) imediat dupa antrenament

Mod de preparare/doza: Pentru prepararea unei doze se foloseste o masura (30 g) in 200ml de apa. Se agita bine si se serveste.

Actiuni: GOLDNUTRITION® ISO HYDRO WHEY combina cele mai bune surse de proteina din zer ISOLAC® si OPTIPEP®, izolat proteic, respectiv, hidrolizat proteic, produse de Carbery, cu un continut nutritional ridicat. ISOLAC® se obtine prin flux transversal microfiltrare (CFM), in timp ce OPTIPEP® se obtine prin hidroliza enzimatica a izolatului proteic din zer. Combinatia acestor doua tipuri de proteine din zer contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare si la mentinerea sistemului osos. Aceasta formula unica, fara adaos de zahar, cu un continut scazut de glucide. Rezervele mari de aminoacizi sunt necesare pentru sinteza proteinelor dupa efort.

Atentionari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Nu se recomanda persoanelor alergice la lapte si soia, cu insuficienta renala sau fenilcetonurie. Contine o sursa de fenilalanina.

Ingrediente/doza: ISOLAC INSTANT/izolat proteic din zer (lapte, lecitina din soia) (91,105%), OPTIPEP/hidrolizat proteic din zer (lapte, lecitina din soia) - 4%, pulbere de cacao, aroma de ciocolata, agenti de ingrosare guma guar, guma xanthan, potentiator de aroma clorura de sodiu; indulcitori sucraloza, steviolglicozide.

Mai mult