Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Acid Folic EXTRA 800mcg (120 Tablete)

(0 voturi)
120 buc
Ghid marimi
Oxford Vitality

Ce este acidul folic?

Acidul folic este forma monoglutamata sintetica a nutrientului Folate, o forma de poliglutamat. Organismul nu este capabil sa produca sau sa stocheze cu usurinta cantitati mari de Folate, prin urmare, de ce este disponibil si recomandat ca supliment. Exista surse naturale de acid folic, acestea includ legumele cu frunze verzi (e.g. spanac), boabele de soia, broccoli, varza, avocado, cereale si orz.

Beneficiile acidului folic

Acidul folic este un supliment esential pentru femeile care doresc sa conceapa si pentru mamele insarcinate. Sa demonstrat ca acidul folic creste fertilitatea atat la barbatii, cat si la femeile care doresc sa conceapa. Ca o parte esentiala a ingrijirii inainte de sarcina, toate femeile sunt sfatuite sa mareasca aportul de acid folic, fiind luate zilnic cel putin 400mcg. Acest lucru poate fi realizat cu usurinta prin suplimente. In plus, sa demonstrat ca acidul folic scade semnificativ sansele de defecte ale tubului neural (NTD), cum ar fi Spina Bifida si Anencephaly (dezvoltarea anormala a creierului) la copiii nenascuti. Departamentul de Sanatate din Marea Britanie (DoH) sugereaza administrarea acidului folic ca supliment zilnic (400 mcg), timp de cel putin 12 saptamani in primul trimestru.

Nota

Va oferim acest produs ca o tableta de 6 mm usor de inghitit si usor de inghitit. Va oferim doua concentratii de 400mcg si 800mcg. Va rugam sa retineti ca acidul folic este recunoscut si de urmatoarele denumiri: Vitamina B9, Vitamina M, Vitamina Bc sau Folacina

Mai mult