Escrocii - Array

Escrocii (DVD)

Il Bidone Federico Fellini
( Fii primul care voteaza! )
Multumim pentru vot
Producator: E-Media
Data aparitiei: Aprilie 2014
Suport: DVD
Durata: 01:32:00 min
Subtitrare: romana
Distributie: Broderick Crawford, Giulietta Masina, Richard Basehart, Franco Fabrizi
EAN: 6426054000157
Clasament bestseller:
#4316 in Filme
44,00 lei
Cost unic de transport 9.9 lei
Cost unic de transport 9.9 lei
Cost unic de transport 9.9 lei Indiferent daca alegi livrarea prin curier sau prin posta si indiferent de localitate, pe elefant.ro costul de transport este 9.9 lei
Deschizi coletul inainte de plata
Deschizi coletul inainte de plata
Deschizi coletul inainte de plata Pentru a te asigura ca ai primit exact ce ai comandat, ai posibilitatea sa deschizi coletul la livrare si sa verifici continutul acestuia inainte de plata. In cazul in care ai platit online si vrei sa returnezi coletul, te asiguram ca iti vom returna suma achitata in cel mai scurt timp posibil.
Gratuit
Adauga in wishlist
Vei primi notificare imediat ce produsul intra in stoc
x Puteti comanda acest produs introducand numarul dvs de telefon. Un operator elefant.ro va suna in urmatoarele 60 minute si va cere telefonic restul datelor necesare. Numarul de telefon: Trimite
Prezentare Gasiti utila aceasta informatie? Da / Nu

Augusto este un batran gainar care impreuna cu mai tinerii sai tovarasi, Roberto si Picasso, se ocupa cu mici escrocherii, traind de pe o zi pe alta dar visand la un viitor glorios. Victimele lor sunt de genul micilor fermieri orbiti de rangul si piosenia escrocilor deghizati in preoti dar si de propria lacomie, de genul negustorilor tentati de chilipiruri la colt de strada, sau al oamenilor simpli, prea disperati pentru a-si permite sa rateze sansa obtinerii unor locuinte sociale de la primarie.

Citeste mai mult...

Augusto este un batran gainar care impreuna cu mai tinerii sai tovarasi, Roberto si Picasso, se ocupa cu mici escrocherii, traind de pe o zi pe alta dar visand la un viitor glorios. Victimele lor sunt de genul micilor fermieri orbiti de rangul si piosenia escrocilor deghizati in preoti dar si de propria lacomie, de genul negustorilor tentati de chilipiruri la colt de strada, sau al oamenilor simpli, prea disperati pentru a-si permite sa rateze sansa obtinerii unor locuinte sociale de la primarie. Reintalnirea lui Augusto cu fiica sa, a carei copilarie o ratase, ii da acestuia de gandit asupra cursului vietii sale de pana atunci si ii trezeste instinctele paterne. Incercarea de a indrepta, in felul sau, lucrurile are un final cu totul neasteptat.