Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Catan - extensie Navigatorii

(61 voturi)
Prezentare

Cu aceasta extensie, lumea CATAN se diversifica şi mai mult. Apar cateva reguli noi odata cu corabiile, dar posibilitaţile de joc se multiplica!
Insula CATAN ... este colonizata.
Cu ajutorul resurselor de lemn şi lana se construiesc corabii cu panze.
Acestea sunt folosite pentru a naviga pe langa coastele insulelor sau in largul marii - intotdeauna fiind amplasate pe o latura comuna a doua regiuni.
Opt aventuri palpitante va aşteapta: Calatoriţi „Catre noi ţarmuri“, supravieţuiţi pe „Cele patru insule“ şi exploraţi „Oceania“. „Prin deşert“ veţi ajunge la „Tribul uitat“ iar apoi veţi negocia cu aceştia „Resurse pentru Catan“.
Daca reuşiţi sa aparaţi Catanul de raufacatorii din „Insula piraţilor“ veţi reuşi in sfarşit sa construiţi „Miracolul Catan“.
in final, veţi putea naviga liber in „Lumea noua“ intr-un joc cu posibilitaţi nesfarşite.
Auziţi deja şuierul vantului prin vele? Corabia va aşteapta, imbarcarea!

Un joc de Klaus Teuber.
Pentru 3-4 jucatori
Durata joc: aprox. 90 minute


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: Kosmos
Cod Articol: NAV-34
Varsta: 10-99 ani
Mai mult