Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Catan - extensie Navigatorii, editie aniversara

(48 voturi)
Prezentare

Ati colonizat insula CATAN. Acum este timpul sa trimiteti navigatori care sa exploreze insulele inconjuratoare. Construiti corabii si le lansati pe apa.

In curand este descoperita o noua resursa: Aurul! Dar ce alte secrete mai sunt de descoperit? Va trebui sa legati noi prietenii sau sa-i infrangeti pe cei ce va ataca?

Impreuna cu extensia Navigatorii, CATAN se diversifica si mai mult. Cateva reguli noi, deschid posibilitati nelimitate. Aceasta editie aniversara, contine si „Legenda hotilor de mare”. In patru scenarii, experimentati o singura poveste care se continua, adaugand astfel o o noua senzatie jocului. Haideti in aventura!

Un joc de Klaus Teuber

Pentru 3-4 jucatori

Incepand de la 10 ani

Aprox. 75 minute


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: Kosmos
Cod Articol: NAV-34
Varsta: 10-99 ani
Mai mult