Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Figurina Jurassic World Roarivores Triceraptors

(0 voturi)
Prezentare

Au trecut 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park, iar parcul de distractii imaginat de vizionarul John Hammond este acum perfect functional.
Milioane de turisti au venit anual pe Isla Nublar, platind preturi piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readusi la viata de tehnologii revolutionare, dar in ultima vreme numarul vizitatorilor a scazut. Pentru a creste vanzarile, Corporatia Patel comanda realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia ii va uimi pe angajatii parcului, iar natura va profita curand de ocazie pentru a arata din nou ca nu poate fi controlata de catre om.

Cu figurinele Jurassic World distractia te asteapta, garantat! Figurina are articulatii flexibile (cap, picioare, coada).
Rasuceste-i coada si va fi gata de atac!
Lungime figurina: 26 cm.


Atentie !

Nu lasati ambalajul produsului la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste produsul. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Feriti produsul de foc, temperaturi ridicate si umiditate.

Brand: Mattel
Tema: Jurassic World
Cod Articol: FMM23 FMM24
Dimensiuni ambalaj: 7 x 26 x 17 cm
Varsta: 3-8 ani
Mai mult