Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Hot Wheels - Set Balance Breakout

(3 voturi)
Prezentare

The Outrageous Hot Wheels este un set de pistoale pe baza de masa, care provoaca copiii sa-si lanseze mai intai masinile in galeata lor si sa varsam masinile prietenilor pentru victorie!
Joaca in modul de 2 jucatori pentru a construi sportul.
Incarcati-va sau impiedicati adversarii in zona de lovire incrucisata! incarcati masinile in lansatorul de slam, urmariti galeata in timp ce testati si experimentati constant cand se misca cupa. Este primul jucator care a castigat inca 2 masini in galeata decat adversarul sau castiga!
In partea inferioara a galetii laterale se pierde si se elibereaza masinile pentru un final impresionant, iar actiunea dinamica de echilibrare face ca acesta sa fie un adevarat test de indemanare.
Este minunat sa te joci cu un prieten sau intr-un singur mod de jucator.

Setul contine:

  • 3 vehicule Hot Wheels !Challenge Accepted!;
  • 2 lansatoare;
  • 2 galeti;
  • o zona de prabusire.


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: Hot Wheels
Cod Articol: FRH34
Varsta: 4-10 ani
Mai mult