Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Joc Adevar sau provocare - Familie

(0 voturi)
Prezentare

Instructiuni:
Urmeaza sa va bucurati de un joc unic. Veti auzi si demasca secrete personale stanjenitoare si veti face si vedea lucruri nebunesti.
Iata cum se procedeaza:
Grupati jucatorii intr-un cerc strans. Alegeti un jucator care sa invarta primul sticla in mijlocul cercului. Dupa ce sticla se opreste, jucatorul care a invartit-o trage un cartonas de deasupra si intreaba persoana din dreptul gurii sticlei �Adevar sau Provocare?�. Fiecare jucator poate alege sa rezolve o �Provocare� sau sa raspunda la o intrebare incomoda cu un �Adevar�. Jucatorii care aleg �Adevar� trebuie sa raspunda sincer la intrebare. In orice caz, trebuie rezolvata una din cele doua optiuni. Dupa rezolvarea �Provocarii� sau raspunsul la intrebare, jucatorul invarte sticla pentru runda urmatoare.
Dimensiuni: 5.4x5.4x22 cm


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: Momki
Cod Articol: MK214
Varsta: 5-99 ani
Mai mult