Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Joc Anemone marine + DVD

(0 voturi)
Prezentare

Joc de constructie care porneste de la structuri simple, de baza, si ajunge la structuri fascinante care isi schimba forma, folosind module din carton laminat colorat. Jocul tip puzzle 3D geometric este destinat insusirii de cunostinte geometrice in mod vizual, tactil si intuitiv. Este legatura perfecta intre stiinta, arta si distractie. Nou, original, intelectual stimulativ, jocul ajuta copiii sa-si dezvolte abilitatile necesare meseriilor secolului XXI.

Setul contine:

  • 41 de module de carton laminat colorat;
  • 1 manual de utilizare in limba engleza;
  • 1 manual de utilizare in limba romana;
  • 1 DVD cu filme demonstrative si ajutatoare.

Pentru a realiza constructiile acestui joc aveti nevoie de banda adeziva incolora pentru hartie, latime maxima de 2 cm. Folosirea unui dispenser este recomandata pentru a face mai usoara si mai placuta activitatea de asamblare.

Majoritatea anemonelor de mare stau in acelasi loc intreaga lor viata. Unele dintre ele se pot misca, dar incredibil de incet. Imagineaza-ti cum este sa te misti intre 9 si 12 centimetri in toata viata ta. Cele istete se prind de cate un crab si astfel calatoresc mai repede. Anemona are tentacule mortale pe corp pentru a se apara de pradatori. Majoritatea anemonelor au dimensiuni cuprinse intre 5 si 17 centimetri. Unul dintre cele mai interesante lucruri despre anemone este ca daca o mica bucatica din ea este rupta, aceasta se poate transforma la randul ei intr-o noua anemona.


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: XColony
Cod Articol: AnemonesS3/001
Dimensiuni ambalaj: 16 x 2.5 x 22 cm
Varsta: 8-10 ani
Mai mult