Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Joc Aventura pe Planeta Mercur

(8 voturi)
Prezentare

Planeta Mercur te asteapta! Esti inteligent, esti cosmonaut si esti gata sa colonizezi Cosmosul. Incepe cu planeta Mercur.

Aventura pe Planeta Mercur este un joc de constructie care porneste de la structuri simple de baza si ajunge la structuri complexe multi-strat, folosind module din carton colorat. Jocul tip puzzle 3D geometric este destinat insusirii de cunostinte geometrice in mod vizual, tactil si intuitiv. Este legatura perfecta intre stiinta, arta si distractie. Nou, original, intelectual stimulativ, jocul ajuta copii sa-si dezvolte abilitatile necesare meseriilor secolului XXI.

Pentru a realiza constructiile acestui joc aveti nevoie de banda adeziva incolora pentru hartie, latime maxima de 2 cm. Folosirea unui dispenser este recomandata pentru a face mai usoara si mai placuta activitatea de asamblare.

Esti cosmonaut-junior in anul 2050. Pamantul, planeta albastra, trimite zilnic mesageri in spatiu. Fiecare casa are propria sa rampa de lansare. Oamenii cutreiera universul, cautand planete pe care sa locuiasca, planete unde sa-si aseze statiunile de cercetare, planete pe care sa-si petreaca vacanta.

Tu esti un cosmonaut colonist si tinta ta, intr-o zi de miercuri, dupa ce vii de la scoala, este sa cuceresti o planeta din Galaxia Calea Lactee, Sistemul Solar, cea mai apropiata de Soare, micuta planeta Mercur.

Setul contine:

  • 94 de module de carton colorat;
  • manual de utilizare in limba engleza;
  • manual de utilizare in limba romana;
  • constructie intermediara ca model de lucru.

Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: XColony
Cod Articol: MercuryS1/001
Dimensiuni ambalaj: 23 x 10 x 24 cm
Numar piese: 94
Varsta: 8-99 ani
Mai mult