Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Joc Bang! - limba romana

(19 voturi)
Prezentare

Cand un barbat cu un pistol intalneste un barbat cu un Winchester, ai putea spune ca, omul cu pistolul e deja mort … Doar daca pistolul lui nu este un Volcanic!

In Vestul Salbatic, Banditii vaneaza Seriful, Seriful vaneaza Banditii, iar Renegatul comploteaza in secret, gata sa se alature oricarei parti.

Cat ai clipi, gloantele deja zboara! Care pistolari sunt Ajutorii de serif, pregatiti sa se sacrifice pentru Serif? Si care sunt Banditii fara scrupule, cautand ocazii prielnice sa-l impuste?

Cel mai vandut joc de carti al Vestului Salbatic s-a intors intr-un format nou, imbogatit. Mai usor de invatat si de jucat ca inainte! Alatura-te grupului de peste jumatate de milion de cowboys din intreaga lume, fani ai acestui joc!

Continut: 7 carti cu rol, 16 personaje, 80 carti de joc, 7 carti rezumat, 7 table de joc, 30 gloante, 1 regulament in limba romana.

Timp de joc: 20-40 min.

Numar de jucatori: 4-7.

Varsta recomandata: 8+.


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: dV Giochi
Cod Articol: DVG9100
Varsta: 8-99 ani
Mai mult