Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Joc Capitala DeLux

(1 voturi)
Prezentare

Vei juca cetateni in orasul tau pentru puncte, sau ii vei trimite in capitala ca sa beneficiezi de abilitatile lor speciale? in Capitala DeLux deciziile sunt intodeauna pe muchie de cutit: iti vei asuma riscuri? Vei merge la bluf sau vei urma un plan bine stabilit? Alegerea este a ta!

in fiecare runda jucatorii vor avea o mana de 5 sau 6 carti cu personaje. Pe tura ta trebuie sa joci o carte fie in fata ta, (orasul tau) sau in mijlocul mesei (Capitala). Cand joci o carte in capitala, beneficiezi de abilitatea speciala a cartii. Fiecare personaj apartine uneia dintre cele patru profesii, avand urmatoarele abilitati:

Negustor: Primesti o moneda de aur. Monedele pot fi folosite la sfarsitul unei runde pentru a mari limita uneia dintre cele 4 profesii.

Agent: Tragi o carte modificatoare si o adaugi (cu fata in jos) uneia dintre cele patru profesii din capitala. Aceasta actiune va afecta limita profesiei alese la sfarsitul rundei.

Savant: Tragi o carte din teanc.

Cleric: Muti cartea cu valoarea cea mai mica din capitala in orasul tau.

La sfarsitul rundei pentru fiecare profesie nu ai voie sa ai in orasul tau carti cu valoarea mai mare decat valoarea cartilor din capitala. Daca depasesti limita vreunei profesii din capitala, vei pierde toate cartile din aceea profesie aflate in orasul tau. La sfarsitul celei de-a treia runde toate personajele din orasul unui jucator vor valora puncte.
Jocul include regulament in limba romana.
Numar jucatori: 2-4.
Durata joc: 30 minute.


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: Aporta Games
Cod Articol: 6426008000196
Dimensiuni ambalaj: 10 x 4 x 15 cm
Varsta: 10-99 ani
Mai mult