Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Joc Carcassonne Big Box 6

(19 voturi)
Prezentare

Lansat in anul 2000, Carcassonne a castigat rapid aprecierea criticilor, primind in 2001 distinctia de Jocul Anului. De-a lungul timpului, Carcassonne a cucerit un numar tot mai mare de jucatori prin stilul captivant, varietatea in continua crestere, prin extensiile sale si regulile simple de joc.

Versiunea Carcassonne Big Box 6 combina jocul de baza cu unsprezece extensii: Raul, Abatele, Hanuri si catedrale, Negustori si constructori, Aparate de zbor, Depese, Bacuri, Minele de aur, Magicianul si vrajitoarea, Haiducii, Cercuri in lan, devenind astfel setul perfect de pornire pentru cei care vor sa incerce jocul cu un maxim de varietate.
In Carcassonne Big Box 6 veti descoperi peste 150 de cartonase de joc si sapte tipuri diferite de meeplesi!

Numar jucatori: 2-8.
Durata joc: 45 minute.
Dimensiuni ambalaj: 43 x 31.5 x 9.5 cm.


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: Oxygame
Cod Articol: BG-230914
Varsta: 7-99 ani
Mai mult