Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Joc Citadels Classic

(1 voturi)
Prezentare

Selecteaza caracterele pentru acest joc. Asaza in centrul mesei jetoanele corespunzatoare caracterelor selectate. Selecteaza 14 carti unice pentru a le amesteca cu cele 54 carti de baza imparte, cu fata in jos, 4 carti fiecarui jucator, formand mana sa de carti. Asaza restul de carti in centrul mesei pentru a forma teancul de carti. Imparte fiecarui jucator 2 galbeni formand averea sa. Asaza restul de galbeni in centrul mesei pentru a forma tezaurul. Cel mai in varsta incepe jocul.

Regula ultimului jucator! Dupa ce penultimul jucator preda ultimul caracter ultimului jucator, acesta din urma ia si caracterul ascuns initial, alege unul dintre ele si pe cel neales il decarteaza. Aceasta regula se aplica celui de-al 7-lea jucator in jocul cu 8 caractere si celui de al 8-lea jucator in jocul cu 9 caractere.

Numar jucatori: 2+.

Durata joc: 30-60 minute.


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: Fantasy Flight Games
Cod Articol: FFWR02
Varsta: 10-99 ani
Mai mult