Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Joc Expeditie pe Planeta Venus

(2 voturi)
Prezentare

Expeditie pe Planeta Venus este un joc de constructie care porneste de la structuri simple de baza si ajunge la structuri complexe multi-strat, folosind module din carton colorat. Jocul tip puzzle 3D geometric este destinat insusirii de cunostinte geometrice in mod vizual, tactil si intuitiv. Este legatura perfecta intre stiinta, arta si distractie. Nou, original, intelectual stimulativ, jocul ajuta copii sa-si dezvolte abilitatile necesare meseriilor secolului XXI.

Pentru a realiza constructiile acestui joc aveti nevoie de banda adeziva incolora pentru hartie, latime maxima de 2 cm. Folosirea unui dispenser este recomandata pentru a face mai usoara si mai placuta activitatea de asamblare.

Suntem in anul 2050. Ca un cosmonaut colonist serios, chiar daca incepator, ai cucerit micuta planeta Mercur, pe care statia ta de cercetare functioneaza deja. Insa Ceasul Locator a luat-o inainte. Ca sa-l reglezi, ai cautat instrumente in Trusa Colonistului si ai folosit prima Structura Portal construita pe Mercur.

Dar, Liftul de Salt, neascultator, te-a teleportat direct pe Venus, alta planeta din galaxia Calea Lactee.

Aflata la 108 milioane de kilometri de Soare, Venus este cel mai stralucitor astru de pe cer, dupa Soare si Luna. Uneori se poate vedea in plina zi. Are o temperatura foarte ridicata si o multime de vulcani. Nu poti rata sansa de a o cuceri.

Noroc ca ai Trusa Colonistului cu tine. Poti construi imediat noua Structura Portal, cu ajutorul careia sa faci cercetari si dupa aceea, cu Liftul de Salt, sa te intorci acasa.

Setul contine:

  • 65 de module de carton colorat;
  • manual de utilizare in limba engleza;
  • manual de utilizare in limba romana;
  • constructie intermediara ca model de lucru.

Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: XColony
Cod Articol: VenusS1/002
Dimensiuni ambalaj: 23 x 10 x 24 cm
Numar piese: 65
Varsta: 8-99 ani
Mai mult