Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Joc Great Western Trail

(1 voturi)
Prezentare

America secolului 19: Esti un fermier care isi conduce in mod repetat cirezile din Texas spre Kansas City, de unde le expediezi mai departe cu ajutorul trenurilor. Trebuie sa iti intretii cireada intr-o forma cat mai buna si sa folosesti intelept cladirile intalnite pe parcursul drumului. De asemenea, poti angaja ajutoare capabile: cowboy, mesteri si ingineri.
Daca vei reusi sa iti conduci cireada intr-un mod inteligent, te vei feri de pericole si vei profita de oportunitatile oferite de aceasta importanta cale a vestului, cu siguranta vei aduna cele mai multe puncte si vei castiga jocul.
GREAT WESTERN TRAIL este un joc extraordinar pentru jucatori pasionati, plin de decizii palpitante si cu destula strategie incat sa poata fi jucat de nenumarate ori.
Jocul include regulament in limba romana.
Numar jucatori: 2-4.
Durata joc: 160 minute.


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: Eggertspiele
Cod Articol: LFCABG349
Dimensiuni ambalaj: 29.7 x 7.1 x 29.7 cm
Varsta: 12-99 ani
Mai mult