Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Joc Loto - Anotimpuri

(0 voturi)
Prezentare

Fiecare anotimp are farmecul, culorile si personajele lui! Exploreaza-le pe toate impreuna cu prietenii tai intr-un joc de invatare care te va plimba prin anul intreg!

Patru povesti tare incurcate au nevoie de tine! Cheama-ti prietenii in ajutor si puneti ordine in povesti, intr-un joc nostim de asocieri si potriviri!

Continut:
- 4 planse cu povesti;
- 16 jetoane ilustrate.

Cum se joaca:
- Fiecare jucator isi alege o plansa si o pune in dreptul sau, cu fata in sus. Apoi jetoanele se amesteca si se asaza intr-un teanc pe masa, cu fata in jos.
- Cel mai tanar jucator incepe. Acesta ia primul jeton din teanc si il intoarce. Daca imaginea de pe jeton se regaseste si pe plansa lui, trebuie sa puna jetonul pe plansa, cu fata in sus, deasupra imaginii respective.
- Apoi este randul urmatorului jucator.Daca imaginea de pe jeton nu se potriveste cu nicio imagine de pe plansa jucatorului, acesta trebuie sa puna jetonul la loc, cu fata in jos.
- Apoi este randul urmatorului jucator.

Castiga jucatorul care isi completeaza primul plansa cu jetoane, punand patru jetoane peste cele patru imagini de pe plansa.

Numar jucatori: 1-4.
Dimensiuni cutie: 18 x 19 x 5 cm.
Varsta recomandata: 2 ani+.
Produs fabricat in Romania.


Atentie !

Nu lasati ambalajul produsului la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste produsul. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Feriti produsul de foc, temperaturi ridicate si umiditate.

Brand: Noriel
Cod Articol: NOR3553
Varsta: 2-4 ani
Mai mult