Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Joc magnetic - Spanzuratoarea

(16 voturi)
Prezentare

Joc de spanzuratoare magnetic - ideal pentru calatorii.

Varsta: 6-99.

Jocul contine: 126 magneti litera, 11 magneti zebra si o tabla de joc.

Numar de jucatori: 2 sau mai multi. Un jucator este cel care executa, iar ceilalti jucatori sunt cei care ghicesc cuvantul.

Instructiuni:

Primul jucator alege un cuvant sau o expresie (de maxim 3 cuvinte) la intamplare, si plaseaza un magnet gol pentru fiecare litera in spatiul ”litere ghicite”. Cuvintele se separa cu un spatiu suficient de mare sau se aseaza pe randuri diferite. Pe rand, ceilalti jucatori incearca sa ghiceasca o litera care poate face parte din cuvant. Daca litera face parte din cuvant, primul jucator inlocuieste magnetul gol cu magnetul cu litera corespunzatoare. Daca litera nu face parte din cuvant, jucatorul pozitioneaza una din piesele pentru spanzuratoare. Ceilalti vor continua sa ghiceasca litere, pana cand vor reusi sa gaseasca cuvantul (sau expresia) sau toate partile corpului care sunt pe esafod. Castiga primul jucator care ghiceste cuvantul inainte de terminarea spanzuratorii!

Daca sunt mai multi jucatori, fiecare litera ghicita permite o noua incercare consecutiva. Se recomanda si anuntarea unui anume subiect pentru cuvantul selectat. De exemplu: un film, la drum etc.

Stiati ca celebra emisiune TV ”roata norocului” este inspirata din jocul clasic de spanzuratoare? 


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: Momki
Cod Articol: MK681
Dimensiuni ambalaj: 18.5 x 10 x 1 cm
Numar piese: 126
Varsta: 6-99 ani
Mai mult