Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Joc magnetic - Sudoku cu forme geometrice

(0 voturi)
Prezentare
  • Sudoku magnetic cu forme (pentru copii) - ideal pentru calatorii
  • Include 32 de jocuri sudoku, forme sudoku;
  • Varsta: 5+;
  • Numar de jucatori: 1;
  • Contine: 72 de magneti, brosura cu 32 de jocuri;
  • Obiectiv: Completati toate patratele libere dintr-un joc cu formele corecte.

Reguli: Trebuie respectate 3 reguli foarte simple:

1. Fiecare rand trebuie sa includa toate cele 6 forme, in orice ordine. Fiecare forma trebuie sa apara o singura data.

2. Fiecare coloana trebuie sa includa toate cele 6 forme, in orice ordine. Fiecare forma trebuie sa apara o singura data.

3. Fiecare sectiune 3x3 trebuie sa includa toate formele, in orice ordine. Fiecare forma trebuie sa apara o singura data.

Asezare: In brosura veti gasi 32 de jocuri. Alegeti un joc si asezati magnetii in grila, exact ca in schema din brosura. Dupa ce ati terminat de asezat jocul, puteti incepe rezolvarea.

Jocul: Fiecare joc de sudoku incepe cu mai multe patrate deja completate, iar dificultatea jocului depinde in mare parte de numarul de patrate care sunt completate. Cu cat sunt cunoscute mai multe patrate, cu atat este mai simplu sa aflati ce forme se potrivesc in patratele libere. Pe masura ce completati patratele corect, optiunile pe care le aveti pentru patratele ramase sunt tot mai putine, si astfel acestea sunt mai usor de completat.


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: Momki
Cod Articol: MK568
Dimensiuni ambalaj: 18.5 x 10 x 1 cm
Varsta: 5-99 ani
Mai mult