Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Joc magnetic - X si 0 si 4 in linie

(12 voturi)
Prezentare

 

  • Cutia contine 2 jocuri: 
  • X si 0: 10 magneti mari;
  • 4 in linie: 22 de magneti de dimensiuni mai mici;
  • Numarul de jucatori: 2;
  • Regulile jocului: tiparite in cutie.

 

X si 0

Obiectivul jocului este aranjarea unui sir de forme identice – pe orizontala, verticala sau diagonala.

Fiecarui jucator ii este atribuita o forma – X sau O. Pe rand, fiecare jucator isi asaza forma magnetica intr-unul dintre patrate, cu scopul de a crea o linie din trei forme identice.

4 in linie

Obiectivul jocului este aranjarea a patru piese de aceeasi culoare pe un rand – pe orizontala, verticala sau diagonala. Pentru inceput, pe rand, jucatorii asaza magnetii pe unul dintre patratele libere de pe randul de jos. Fiecare jucator poate aseza apoi un magnet pe oricare dintre patrate din randul de jos sau pe oricare patrat dintr-un rand superior, cu conditia ca sub acesta sa existe un magnet (pe aceeasi coloana). Jucatorul castigator este cel care asaza consecutiv patru dintre propriii magneti intr-un sir (pe un rand, pe o coloana sau pe diagonala).

Atentie! Acest produs contine piese de dimensiuni mici care pot prezenta pericol de sufocare. In cazul inghitirii unui magnet, trebuie consultat medicul.


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: Momki
Cod Articol: MK018
Dimensiuni ambalaj: 18.5 x 10 x 1 cm
Varsta: 4-99 ani
Mai mult