Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Joc Metamorph + DVD

(0 voturi)
Prezentare

Joc de constructie care porneste de la structuri simple, de baza, si ajunge la structuri complexe multi-strat, kinetice, metamorfice, folosind module din carton laminat colorat. Jocul tip puzzle 3D geometric este destinat insusirii de cunostinte geometrice in mod vizual, tactil si intuitiv. Este legatura perfecta intre stiinta, arta si distractie. Nou, original, intelectual stimulativ, jocul ajuta copiii sa-si dezvolte abilitatile necesare meseriilor secolului XXI.

Setul contine:

  • 96 de module de carton laminat colorat;
  • 1 manual de utilizare in limba engleza;
  • 1 manual de utilizare in limba romana;
  • 1 DVD cu filme demonstrative si ajutatoare.

Pentru realiza constructiile acestui joc, aveti nevoie de banda adeziva incolora pentru hartie, latime maxima de 2 cm. Folosirea unui dispenser este recomandata pentru a face mai usoara si mai placuta activitatea de asamblare.

Este 28 Februarie si deja este primavara in anul 2050. Te pregatesti sa pleci la o petrecere cu prietenii tai in exact 14 microsecunde si nu ti-ai terminat proiectul. Cativa dintre ei vin de pe alte continente. Trebuie sa pleci si inca nu stii ce vrei sa imbraci.

Ca orice cosmonaut junior, ai costumul inteligent si multifunctional la indemana. El te va trece prin hyper-tunnel way in 7 microsecunde. Il imbraci, ii configurezi temperatura pe care sa o degaje, muzica pe care vrei sa o asculti, puzzle-uri pe care vrei sa le rezolvi pana ajungi acolo si informatiile care iti sunt necesare pentru proiectul tau: ""Metamorph"". Nu uita sa alegi una dintre cele 2050 de combinatii de culoare si lumina in care vrei sa te prezinti la petrecere. Inviti costumul sa pregateasca colectia de glume holografice pe care sa le schimbi cu prietenii tai: 60 de glume pe minut. Va fi foarte distractiv. Pana ajungi, ai timp pentru proiect. Cauti in biblioteca virtuala planuri pentru structuri flexibile: Metamorph Wafer si Triband. Poti adauga aceste apps la biblioteca costumului. Cand ajungi la petrecere vei primi o multime de Likes.


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: XColony
Cod Articol: MetamorphS2/002
Dimensiuni ambalaj: 16.5 x 5 x 24 cm
Varsta: 8-10 ani
Mai mult