Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Joc Mr. Jack - editia aniversara

(5 voturi)
Prezentare

Unul dintre jucatori este Mr. Jack si ia identitatea unuia dintre cele 8 personaje prezente pe tabla de joc. Mr. Jack este singurul care cunoaste identitatea acestui personaj, iar scopul lui este de a scapa cat mai repede posibil din district (sau sa evite sa fie acuzat timp de opt runde). Celalalt jucator reprezinta un investigator independent (nu apare pe tabla de joc), care incearca sa ghiceasca identitatea lui Jack acuzandu-l. insa el poate sa aduca o singura acuzatie in cursul jocului!
Editia aniversara este imbunatatita atat in grafica cat si in mecanica fiind echilibrate sansele de castig pentru fiecare rol.
Numar jucatori: 2.
Durata joc: 30 minute.


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: Hurrican Games
Cod Articol: LFCABG102
Varsta: 9-99 ani
Mai mult