Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Joc Muzicando

(15 voturi)
Prezentare

Pachetul de Muzicando contine 56 de carti de joc ilustrate cu 49 de instrumente muzicale si 7 personalitati din muzica universala. Cartile de joc sunt distribuite pe cele 7 culori ale curcubeului, cele 7 note muzicale si 4 tipuri de semne grafice din muzica.

Aceste corelatii permit practicarea de jocuri diverse, in functie de mai multe nivele de intelegere.

Astfel, copiii se familiarizeaza cu succesiunea culorilor curcubeului, a notelor muzicale, cu diferite instrumente muzicale.

Urmatoarele nivele de intelegere familiarizeaza practicantii cu tipurile de etalare, jocul individual de 2 pana la 8 adversari si cu strategia de joc. 

Scopul pentru care a fost conceput acest set de carti este de a fi practicat la nivelul maxim, ceea ce reprezinta jocul Muzicando in sine: constituirea jucatorilor in echipe de 2 (sau 4) parteneri, licitatia celor 4 tipuri de etalare (Sarabanda, Glissando, Parada si Muzicando), elaborarea strategiilor de etalare si fair play.

Jocul este potrivit pentru organizarea competitiilor de tip turneu sau campionat.


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: Muzicando
Dimensiuni ambalaj: 10 x 6 x 3 cm
Varsta: 8-99 ani
Mai mult