Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Joc Niagara

(1 voturi)
Prezentare

Participa la o vanatoare palpitanta de comori intr-o cursa impotriva curentului pe fluviul Niagara! Pe parcursul jocului, barcile vor aluneca deasupra unor discuri transparente catre cascada. Folosindu-si cartile-vasle, jucatorii pot modifica atat viteza ambarcatiunilor cat si viteza fluviului. Obiectivul este acela de a incarca pietrele pretioase ce se afla de-a lungul malurilor. Desigur, cele mai valoroase dintre nestemate se gasesc departe in josul raului aproape de cascada, iar acestea vor trebui adunate si aduse inapoi la tarm pentru a fi numarate. Mai mult decat atat, cursa nu este lipsita de obstacole: poti fi jefuit de hoti sau poti pierde din ambarcatiuni in valtoarea cascadei.

Castigatorul este acela care la sfarsitul jocului are cele mai valoroase pietre pretioase. Avand o tabla de joc tridimensionala si o grafica fermecatoare, cu reguli simple dar nu simplu de castigat, Niagara este un joc de tactica si strategie recomandat pentru intreaga familie.

Numar jucatori: 3-5.

Durata joc: 30 minute.


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: Zoch
Cod Articol: 601124900
Varsta: 8-99 ani
Mai mult