Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Joc Nume de Cod - Duet

(0 voturi)
Prezentare

Doi spioni sunt intr-o misiune secreta ce are loc intr-un oras aglomerat. Fiecare dintre ei stie 9 agenti pe care celalalt trebuie sa ii contacteze. Va trebui ca acestia sa comunice in mesaje codate si sa evite asasini inainte ca timpul sa se scurga.

Jocul contine:
- 15 carti verzi
- 100 carti chei duet fata verso
- 11 jetoane de timp
- 1 carte asasin
- 1 carnetel cu misiuni
- 1 stand pentru chei
- regulament

Cartile sunt compatibile cu jocul original Nume de Cod.

Nume de Cod - Duet este un joc de cuvinte cooperativ pentru doi sau mai multi jucatori. O carte cheie iti ofera 9 cuvinte pentru care trebuie sa dai indicii si 3 cuvinte pe care partenerul tau trebuie sa le evite. Un indiciu inseamna un singur cuvant, dar poate conduce spre mai multe cuvinte pe care vrei ca partenerul tau sa le ghiceasca. Partenertul tau iti va oferi indicii pentru cuvintele pe care trebuie tu sa le gasesti. Daca ambii gasiti indiciile inainte de terminarea timpului, castigati amandoi.

Numar jucatori: 2 +
Durata joc: 15 minute.


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: Lex Games
Cod Articol: 800513
Varsta: 11-99 ani
Mai mult