Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Joc Qwirkle

(25 voturi)
Prezentare

Un joc clasic de familie, cu reguli foarte simple, care va pune la incercare gandirea strategica si tactica a jucatorilor. In Qwirkle  incepi usor, castigi rapid!

Regulile jocului sunt cat se poate de simple - cu toate acestea Qwirkle pune la incercare gandirea tactica si strategica. Cand plasezi cele 108 piese de joc din lemn, ai doua posibilitati pentru a le combina: daca piesele seriei sunt de aceeasi culoare, trebuie sa difere formele lor, sau daca forma este identica, trebuie sa difere culorile pieselor. Esenta jocului este sa acumulezi cat mai multe puncte. Dar atentie: nici adversarii tai nu vor sta cu mainile incrucisate. In timp ce astepti sa apara o combinatie de piese care sa-ti fie folositoare, incearca sa nu oferi celorlalti jucatori oportunitatea de a puncta prea usor.

Qwirkle este un joc pe care il vei invata foarte repede si care te va fascina timp indelungat. Este un joc care creeaza dependenta!

Nr. jucatori: 2-4

Timp de joc: 30 minute


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: Schmidt
Cod Articol: BG-25669_2
Dimensiuni ambalaj: 30 x 8 x 30 cm
Varsta: 6-99 ani
Mai mult