Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Joc Qwirkle in cutie metalica

(4 voturi)
Prezentare

QWIRKLE, jocul de mare succes desemnat Jocul anului 2011 - acum si in practicul format mini. Qwirkle este un joc care se invata rapid si care va va distra pe parcursul a multor partide. Un joc cu caracter adictiv, cu 2 mini-extensii incluse.

Desi Qwirkle pare un joc simplu de potrivire de culori si forme (oarecum in genul Domino), totusi necesita manevre tactice precum si strategii planificate cu grija. Jocul consta din 108 blocuri de lemn ce au imprimate sase forme diferite in sase culori diferite. Jucatorii folosesc blocurile cu scopul de a realiza puncte contruind linii cat mai lungi ce au o caracteristica comuna - fie culoarea, fie forma.

Qwirkle e un joc ce se invata repede, dar vei descoperi ca trebuie sa gandesti strategic pentru a reusi sa castigi cele mai multe puncte.

Numar jucatori: 2-4.
Durata joc: 30 minute.
Dimensiuni ambalaj: 11.4 x 18.5 x 3.9 cm.


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: Schmidt
Cod Articol: BG-25669_3
Varsta: 6-99 ani
Mai mult