Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Joc Secretele Piramidei

(4 voturi)
Prezentare

Apuca-te de lucru! Timpul Piramidelor nu va mai fi un secret pentru tine.

Secretele Piramidei este un joc de constructie care porneste de la structuri simple de baza si ajunge la structuri complexe multi-strat, folosind module din carton colorat. Jocul tip puzzle 3D geometric este destinat insusirii de cunostinte geometrice in mod vizual, tactil si intuitiv. Este legatura perfecta intre stiinta, arta si distractie. Nou, original, intelectual stimulativ, jocul ajuta copii sa-si dezvolte abilitatile necesare meseriilor secolului XXI.

Pentru a realiza constructiile acestui joc aveti nevoie de banda adeziva incolora pentru hartie, latime maxima de 2 cm. Folosirea unui dispenser este recomandata pentru a face mai usoara si mai placuta activitatea de asamblare.

Suntem in anul 2050. Esti cosmonaut colonist si sistemul nostru solar nu mai are secrete pentru tine. Oamenii cutreiera universul, insa nu pot da timpul inapoi. Tu esti un cosmonaut viitor si tinta ta este trecutul.

Cu Trusa Colonistului vei construi Structura Portal care sa te duca in fata Faraonului, exact in sala tronului.

Poate ca Faraonul iti va povesti despre tatal sau, zeul Ra si despre piramide, uriasele monumente poliedrale cu baza patrata si patru muchii laterale care se unesc intr-un singur punct, varful din aur.

Poate ca vei afla secretul constructiei primei dintre cele sapte minuni ale lumii antice, Piramida lui Keops, de pe platoul Gizech. Sau, poate, veti vorbi despre Sfinx, paznicul piramidelor.

Setul contine:

  • 90 de module de carton colorat;
  • manual de utilizare in limba engleza;
  • manual de utilizare in limba romana;
  • constructie intermediara ca model de lucru.

Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: XColony
Cod Articol: PiramidS1/003
Dimensiuni ambalaj: 23 x 10 x 24 cm
Numar piese: 90
Varsta: 8-99 ani
Mai mult