Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Joc Speak Out - Spune in gura mare

(11 voturi)
Prezentare

Pregateste-te de super distractie cu o piesa de joc in gura!

Jocul Speak Out aduna laolalta familia si prietenii, pentru o distractie de zile mari, pe masura ce jucatorii incearca sa rosteasca diferite expresii in timp ce tin in gura o piesa bucala ce nu le permite sa-si apropie buzele.

Jucatorii iau cate o carte din pachet si citesc textul cat de bine pot, numai ca nu este deloc usor sa faca asta cand piesa din gura nu le da voie sa formuleze corect cuvintele.

Cronometrul merge in timp ce jucatorii incearca sa pronunte fraze amuzante cum ar fi "popandaul s-a tupilat in papuc", "pune intrebari inainte sa cumperi curmale".

Rasul continua in vreme ce jucatorii incearca sa descifreze ce incearca sa spuna coechipierii. Ttrebuie sa ghiceasca corect expresia pentru a castiga cartonasul respectiv.

Echipa care are cele mai multe cartonase la sfarsitul jocului castiga.

Jocul Speak Out (Spune in gura mare) include 200 de cartonase cu doua fete, 10 piese bucale si un cronometru.


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: Hasbro Games
Cod Articol: C2018
Dimensiuni ambalaj: 26.7 x 6.3 x 26.7 cm
Varsta: 16-99 ani
Mai mult