Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Joc Stai la coada!

(36 voturi)
Prezentare

Iata lista ta de cumparaturi. Ia o sacosa si du-te. Crezi ca va fi usor? Nu si in Polonia comunista. Magazinele sunt goale, marfa se primeste rar si niciodata nu e indeajuns. La usa s-a format deja o coada in asteptarea bunurilor; unii spun ca ar fi o livrare azi, dar nu se stie niciodata sigur. Intr-o economie planificata central, cumparatorii trebuie sa gandeasca strategic, sa se asigure ca membri familiei stau la cozile care trebuie, sa asculte zvonurile, sa fie atenti cu speculantii si, mai presus de toate, sa se tina bine pe picioare stand la coada deoarece numai coatele ascutite si buna cunoastere a mersului economiei comuniste a anilor '80 le vor permite obtinerea lucrurilor de baza de pe lista de cumparaturi.

Jocul contine:

  • 2 planse
  • 135 carti de joc
  • 32 piese din lemn
  • brosura cu instructiuni.

Jocul de societate cu tema istorica „Stai la coada!”, spre deosebire de alte jocuri de societate, nu reconstituie momente importante din istoria lumii sau mari batalii, ci a fost creat pentru a ilustra felul in care polonezii au trait pe parcursul mai multor ani. Jocul a fost lansat in 2011 cu ajutorul Institutului Memoriei Nationale din Polonia.

Dupa cum va veti convinge in cele ce urmeaza, jocul trezeste emotii, iar unele elemente va vor starni, poate, rasul.


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: Ideal Board Games
Cod Articol: SLC
Dimensiuni ambalaj: 37 x 5 x 27 cm
Varsta: 8-99 ani
Mai mult