Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Jocuri brici pentru pitici - Cifrele, literele si formele geometrice

(13 voturi)
Prezentare

Jocuri brici pentru pitici – Cifrele, literele si formele geometrice cuprinde 28 de planse fata-verso cu cifrele de la 1 la 10 si cele mai cunoscute forme geometrice exemplificate prin diverse obiecte. Fiecarui cartonas ȋin parte ii corespunde o litera. Toate literele sunt scrise de tipar, astfel incat cel mic sa le poata retine cu usurinta. Literele sunt scrise conform alfabetului limbii romane pentru ca vrem sa le ȋnvatam corect.

 

Idei de jocuri:

1. Invatam sa numaram – aduna plansele pe care gasesti numere si pune-le ȋn ordine. Numara animalele de pe fiecare plansa si vorbeste-i copilului despre ele (animale salbatice/domestice, mediul de provenienta-acvatic, padure, etc.)

2. Formele geometrice – Jocul cuprinde 6 planse cu forme geometrice si cate 2 planse cu diferite obiecte asociate fiecarei forme (cerc: soare, minge). Coreleaza obiectele cu formele potrivite. Gaseste si alte obiecte limitandu-va la o singura ȋncapere. 

3. Ȋnvatam literele alfabetului - poti pune literele ȋn ordinea alfabetica sau poti construi diferite cuvinte ȋncepand chiar cu numele tau.


Atentie !

Nu lasati ambalajul produsului la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste produsul. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Feriti produsul de foc, temperaturi ridicate si umiditate.

Brand: Megaparinti
Cod Articol: MKP-CJ-0003
Dimensiuni ambalaj: 10 x 8 x 1.2 cm
Varsta: 1-8 ani
Mai mult
Nu am gasit produse.
Nu am gasit produse.
Nu am gasit produse.
Nu ai vizualizat nici un produs.