Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Jucarie patut - Carusel-proiector Noaptea instelata

(0 voturi)
Prezentare

Caruselul cu proiectie Butterfly Dreams 3-in-1 de la Fisher-Price ii ofera bebelusului o atmosfera de vis, cu stelute luminoase, muzica linistitoare si sunete din natura. Trei ursuleti moi din plus se invart deasupra bebelusului, captandu-i atentia. Prin intermediul proiectiei de pe tavan si a celor trei ursuleti care se invart usor deasupra bebelusului, caruselul ajuta la dezvoltarea vederii acestuia. Telecomanda ii ajuta pe parinti sa reporneasca distractia fara sa-l deranjeze pe bebe. Caruselul poate fi utilizat in mai multe moduri pe masura ce bebelusul creste:

1. Carusel motorizat cu proiectie, muzica si sunete din natura, recomandat de la nastere.

2. Cand bebe mai creste, se poate detasa unitatea de proiectie, aceasta putand fi utilizata ca un proiector cu muzica si sunete din natura.

3. Caruselul cu cei trei ursuleti de plus se detaseaza si se poate utiliza la carucior.

Caracteristici: Proiectie cu stelute pe tavanul si peretii camerei. 3 moduri audio cu 30 de minute de muzica, sunet de fond si sunete din natura. Carusel motorizat cu trei ursuleti moi din plus. Telecomanda pentru a putea reporni caruselul de la distanta. Se converteste in proiector cu muzica si sunete din natura cand bebelusul creste. Caruselul cu ursuletii din plus poate fi utilizat si la carucior. Produs recomandat de la nastere.

Jucaria functioneaza cu 4 baterii AA (nu sunt incluse).

Brand: Fisher Price
Tema: Thomas & Friends
Cod Articol: CDN41
Mai mult