Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Jucarie vorbitoare din plus Peter Rabbit, 24 cm

(0 voturi)
Prezentare

Iepurasul Peter este personajul indragit si fara varsta creat de Beatrix Potter, scriitor si grafician britanic. Nascuta in anul 1866, aceasta a avut parte de o copilarie la tara, ceea ce a apropiat-o foarte mult de natura si a pus-o in contact cu o multime de animale, inclusiv cu iepurasi, soricei si broscute.

Dupa iepurasul ei, Peter, a creat si numit prima carte, The Tale of Peter Rabbit (Povestea iepurasului Peter), carte publicata in alb si negru pentru prima data in anul 1901. De-a lungul carierei, a publicat peste 23 de carti, vandute in mai mult de 150 milioane de exemplare.

Peter este innebunit sa se strecoare pe sub poarta si sa intre astfel in gradina d-lui McGregor pentru a rontai cateva ridichi delicioase. Ce iepuras obraznic!

Desprins direct din noul film de animatie, frumosul iepuras Peter este confectionat din plus moale, de inalta calitate si este cat se poate de bland cu pielea bebelusilor. Iepurasul Peter poarta binecunoscutul sacou albastru iar trasaturile fetei lui Peter sunt brodate.

Apasa burtica lui Peter si vei auzi 4 fraze caracteristice poznasului iepuras: "Let's hop to it" ("Sa topaim!"), "All rabbits need a little help from their friends" ("Toti iepurasii au nevoie de putin ajutor de la prietenii lor"), "A good rabbit never gives up" ("Un iepuras bun nu renunta niciodata"), "Yummy scrummy radishes here we come" ("Ridiche grozava, delicioasa, venim!), precum si rasul lui inconfundabil si molipsitor.

Caracteristici:

  • Confectionat din plus moale, de inalta calitate.
  • Detalii brodate.
  • Inaltime: 24 cm.
  • Contine 3 baterii LR44 (bateriile nu se inlocuiesc).
  • A se spala doar la suprafata.
  • Varsta recomandata: 0+ ani.
Brand: Rainbow Design
Cod Articol: PO1572
Baterii: 3 x LR44
Mai mult