Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

LEGO City, Sectie de politie 60141

(16 voturi)
Prezentare

Arunca pungasii inapoi in inchisoare dupa evadare!
Declanseaza alarma! Pungasii incearca sa-si elibereze camaradul din inchisoare, insa l-au surprins la toaleta! Extinde elevatorul si pune dinamita in burlanul de aerisire, apoi indeparteaza-te inainte de a exploda. Intinde ranga ca pungasul sa se prinda de ea, apoi fuga de acolo! Ajuta politia sa plece dupa camionul pungasilor cu masina de urmarire, motocicleta si elicopterul, si adu-i pe toti inapoi la inchisoare!
Setul include 7 minifigurine: 4 politisti si 3 hoti, dar si o figurina caine politist.
Sectia de politie are 3 etaje, 2 celule de inchisoare cu toalete, sistem de ventilatie cu grilaj care se deschide, functie de explodare a peretelui, eliport pe acoperis, antena de satelit, far, rampa, garaj cu unelte si usa care se deschide, turn de veghe, pasarela, 3 birouri si bariera.
Sectia de politie masoara 36 cm lungime si 24 cm inaltime.
Elicopterul masoara 20 cm lungime si 8 cm inaltime.
Masina de politie masoara 12 cm lungime.
Motocicleta masoara 7 cm lungime.
Camionul hotilor masoara 12 cm lungime.


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: LEGO
Cod Articol: 60141
Numar piese: 894
Varsta: 6-12 ani
Mai mult