Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

LEGO Elves, Salvarea magica din satul spiridusilor

(0 voturi)
Prezentare

Exploreaza satul secret al spiridusilor fara sa fii prins!

Mergi cu Azari Dansdefoc si cu Farran Umbradefrunza pentru a elibera animalele capturate, in timp ce o cautati pe Sophie Jones!

Vezi atelierele de cristale si de confectionare a coliviilor si priveste cum Fibblin cel tont incearca sa-l prinda pe cameleonul Hidee. Ajuta elfii sa devieze semintele malefice lansate de Bieblin asupra lor cu catapulta si evita-l pe gardianul Smilin si plantele carnivore. Apoi elibereaza pantera Panthara inainte de a continua cautarea Sophiei!

Setul include 2 minifigurine, Azari si Farran, 3 figurine spiridusi, Bieblin, Fibblin si Smilin, si figurinele pantera Panthara si cameleonul Hidee.

Satul spiridusilor, cu cele 3 cladiri principale, masoara 40 cm lungime, 14 cm inaltime si 5 cm latime.


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: LEGO
Cod Articol: 41185
Dimensiuni ambalaj: 48 x 6.1 x 28.2 cm
Numar piese: 637
Varsta: 7-12 ani
Mai mult
Nu am gasit produse.
Nu am gasit produse.
Nu am gasit produse.
Nu ai vizualizat nici un produs.