Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

LEGO Minifigurina, Disney Seria 2 71024

(0 voturi)
Prezentare

Alatura-te vrajii cu Minifigurine LEGO Disney Seria 2!
Confera noi posibilitati de joaca palpitanta oricarui set LEGO cu 71024 Seria Disney 2 LEGO Minifigures. Aceasta colectie, contine o galerie magica de personaje Disney exclusive, in editie limitata. Saluta-i pe Vintage Mickey, Vintage Minnie, Hercules, Jack Skellington, Scrooge McDuck, Huey, Dewey, Louie, Chip, Dale, Jasmine, Jafar, Hades, Elsa, Anna, Sally, Edna si Frozone! Fiecare minifigurina Disney vine intr-o punga misterioasa sigilata impreuna cu unul sau mai multe elemente accesorii, plus un prospect al colectionarului si o placa de baza unica pentru expunere.
Vraja continua! Creeaza-ti propriile aventuri Disney cu noua colectie de Minifigurine LEGO Disney Seria 2! Aceasta formidabila serie de minifigurine colorate, editie limitata, de personaje Disney include Mickey de colectie, Minnie de colectie, Hercules, Jack Skellington, Scrooge McDuck, Huey, Dewey, Louie, Chip, Dale, Jasmine, Jafar, Hades, Elsa, Anna, Sally, Edna si Frozone! Fiecare minifigurina LEGO Disney, fin mestesugita, este dotata cu unul sau mai multe elemente auxiliare, plus un prospect al colectionarului si o placa de baza unica pentru etalare. Pe cine vei descoperi in urmatoarea punga misterioasa?
Fiecare minifigurina de colectie LEGO din aceasta serie vine cu unul sau mai multe elemente accesorii, plus un prospect al colectionarului si o placa de baza unica pentru expunere. 18 de personaje LEGO Minifigures Editie limitata pentru a construi si interpreta propriile tale aventuri magice Disney!
Include costume si accesorii, incluzand palarii pentru Vintage Mickey si Minnie, cutie de cadouri pentru Jack Skellington, casca si armura pentru Jafar si o mica pasare pentru Jasmine.
Combina minifigurinele Seria Disney 2 cu oricare set LEGO pentru posibilitati de joaca fara sfarsit.
Distreaza-te facand schimb de minifigurine cu prietenii tai pentru a-ti completa colectia.
Te rugam sa retii: Fiecare punga misterioasa contine una dintre cele 18 minifigurine personaje Disney disponibile in aceasta colectie. Din pacate, nu putem satisface solicitarile pentru anumite minifigurine. Daca cumperi mai mult de o punga misterioasa, s-ar putea sa primesti doua sau mai multe minifigurine identice.


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: LEGO
Cod Articol: 71024
Varsta: 5-99 ani
Mai mult