Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

LEGO Star Wars, Clone Turbo Tank 75151

(0 voturi)
Prezentare

Controleaza campul de lupta cu uluitorul Tanc Turbo al Clonelor!

In batalia de la Kashyyyk, Armata de Clone are nevoie de intariri. Rasuceste Tancul Turbo al Clonelor pentru a-l face sa se roteasca si deplaseaza acest monstru de masina cu 10 roti pe campul de lupta. Extinde postul de observare pentru a supraveghea fortele inamice si trage cu lansatoarele actionate de resort pentru a-i respinge. Apoi pliaza lateralele pentru a elibera robotul pedestru AT-RT si vino alaturi de Luminara Unduli, Quinlan Vos, Clone Commander Gree si Elite Corps Clone Trooper in lupta lor cu Armata droida!

Tancul Turbo al Clonelor beneficiaza de suspensii flexibile, lansatoare actionate de arc, post de observare, interior detaliat si 2 droizi de lupta. Asa cum este prezentat si in filmul Razbunarea lui Sith, acest vehicul impunator dispune de 10 roti mobile cu suspensii flexibile, turela rotativa, carlinga dubla si panouri care se pliaza pentru a dezvalui interiorul detaliat si spatiu pentru o minifigurina.

Setul include 4 minifigurine: Luminara Unduli, Quinlan Vos, Clone Commander Gree si un luptator Elite Corps Clone Trooper, plus 2 Droizi. 

Tancul Turbo al Clonelor masoara peste 31 cm lungime si 17 cm inaltime.


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: LEGO
Cod Articol: 75151
Numar piese: 913
Varsta: 9-14 ani
Mai mult