Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

My Little Pony, Equestria Girls - Papusa clasica Twilight Sparkle

(5 voturi)
Prezentare

Imagineaza-ti scene distractive si pline de stil impreuna cu prietenii din Canterlot High cu un aspect complet nou pentru 2018! Inspirate din filmul animat, cele 3 papusi din gama My Little Pony Equestria Girls Classic Doll II par identice cu personajele. Fiecare papusa poarta o tinuta clasica inspirata de personaj: Twilight Sparkle isi face aparitia intr-o tinuta mai conservatoare, de eleva model, cu ochelari care o fac sa para interesanta. Tinuta include semnul distinctiv al personajului, integrat cu mult stil!
Papusa are 28 cm inaltime, parul lung si coafat si 7 puncte de articulatie pentru a crea momente de prietenie exact ca in viata reala!
Dimensiuni: 15.2x5.7x35.6 cm


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: My Little Pony
Cod Articol: E0349-Twilight
Varsta: 5-8 ani
Mai mult