Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Play-Doh, Set Doh-Vinci - Cutie de bijuterii

(0 voturi)
Prezentare

Creeaza-ti propriul colt artistic impreuna cu acest set de depozitare a bijuteriilor, materialelor de creatie si a multor altor secrete!
Decoreaza aceasta cutie pentru bijuterii impreuna cu pasta de decorat Doh Vinci. Tot ce trebuie sa faci este sa incarci dispozitivul de stilizat cu un tub de culoare Deco Pop si esti pregatit pentru decorat.
Setul contine o oglinda, un sertar secret, multe compartimente de depozitat. Aceasta cutie magica de depozitat bijuterii va infrumuseta orice spatiu in care va fi depozitata si are un loc ideal pentru depozitarea dispozitivului de stilizat.


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: Play-Doh
Cod Articol: B7003
Varsta: 6-12 ani
Mai mult