Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Puzzle 3D Burj Khalifa - Dubai, 136 de piese

(0 voturi)
Prezentare

Burj Khalifa este un zgarie-nori din Dubai care si-a dobandit celebritatea atunci cand a fost declarat cea mai inalta cladire construita vreodata de om. Turnul masoara 828 m si a fost inaugurata oficial in ianuarie 2010. Costurile totale ale proiectului au fost de 1,4 miliarde de dolari.

Puzzle-ul reprezinta in cele mai mici detalii spectaculoasa constructie si face parte din colectia 3D de la Cubic Fun. Aceasta cuprinde numeroase monumente din intreaga lume a caror istorie este gasita in brosurile din interiorul ambalajului. Din colectia Cubic Fun fac parte si casute tematice si numeroase alte constructii care se asambleaza fara lipici. Timpul de realizare a unui puzzle 3D difera in functie de numarul de piese.

Nu necesita lipici.
Dificultate: 6/7.
Numar piese: 136.
Dimensiuni model asamblat: 34 x 39 x 146 cm.
Dimensiuni cutie: 30 x 22.7 x 3.6 cm.

 

 


Atentie !

Nu lasati ambalajul produsului la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste produsul. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Feriti produsul de foc, temperaturi ridicate si umiditate.

Brand: CubicFun
Cod Articol: MC133h
Dimensiuni ambalaj: 30 x 22.7 x 3.6 cm
Varsta: 3-14 ani
Mai mult