Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Puzzle 3D Tancuri rusesti - Soviet T34/85, 213 piese

(1 voturi)
Prezentare

Pasionatii de tancuri care au facut istorie au un nou obiect de adaugat la colectie. T-34 este un tanc mediu fabricat in Uniunea Sovietica din 1940 pana in 1958 si a fost principalul tanc de lupta al Armatei Rosii in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. A ramas in istorie ca fiind al doilea tanc ca productie din istorie, dupa succesorul sau din seria T-54/55. A fost exportat masiv, aflandu-se inca in inventarul unor armate din lume.

Setul contine decor si un stand de expunere si face parte din colectia de puzzle 3D de la Cubic Fun. Aceasta cuprinde numeroase monumente din intreaga lume a caror istorie este gasita in brosurile din interiorul ambalajului.

Din colectia Cubic Fun fac parte si casute tematice si numeroase alte constructii care se asambleaza fara lipici. Timpul de realizare a unui puzzle 3D difera in functie de numarul de piese.

Nu necesita lipici.
Dificultate: 4/7.
Numar piese: 213.
Dimensiuni model asamblat: 32.6 x 29.2 x 25.7 cm.
Dimensiuni cutie: 44.6 x 30.8 x 5.8 cm.Atentie !

Nu lasati ambalajul produsului la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste produsul. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Feriti produsul de foc, temperaturi ridicate si umiditate.

Brand: CubicFun
Cod Articol: JS4202h
Dimensiuni ambalaj: 44.6 x 30.8 x 5.8 cm
Varsta: 3-14 ani
Mai mult