Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Puzzle 3D Windmill, 31 piese

(0 voturi)
Prezentare

Morile de vant grecesti sunt vestite atat pentru istoria lor cat si pentru numarul mare de turisti pe care ii atrag. Construite in mare parte de venetienii care au colonizat insulele grecesti in secolul 16, acestea sunt importante monumente istorice grecesti. Ele sunt inca surse de venit pentru locuitori insulelor care le folosesc pentru macinarea graului. Moara de vant greceasca este acum transpusa intr-un puzzle 3D.

Face parte din colectia 3D de la Cubic Fun. Aceasta cuprinde numeroase monumente din intreaga lume a caror istorie este gasita in brosurile din interiorul ambalajului. Din colectia Cubic Fun fac parte si casute tematice si numeroase alte constructii care se asambleaza fara lipici. Timpul de realizare a unui puzzle 3D difera in functie de numarul de piese.

Material: hartie si spuma de polistiren expandat.
Dificultate: 3/6.
Numar piese: 31.
Dimensiuni model asamblat: 16.5 x 11.2 x 11.6 cm.
Dimensiuni cutie: 15.8 x 23 x 1 cm.Atentie !

Nu lasati ambalajul produsului la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste produsul. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Feriti produsul de foc, temperaturi ridicate si umiditate.

Brand: CubicFun
Cod Articol: W3165h
Dimensiuni ambalaj: 15.8 x 23 x 1 cm
Varsta: 3-14 ani
Mai mult