Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Savantul Trasnit - Cele cinci simturi

(0 voturi)
Prezentare

Cele cinci simturi – Savantul Trasnit.

20 de scamatorii stiintifice uimitoare

Varsta: 6-99 ani.

Puteti construi un telefon din pahare? Puteti face o furculita sa cante? Puteti crea o iluzie astfel incat sa vedeti o gaura in palma dumneavoastra?

In aceasta cutie cu scamatorii stiintifice veti gasi 20 de cartonase, fiecare continand o scamatorie reala, care are o explicatie stiintifica simpla si totusi geniala.

Toate trucurile magice sunt destinate copiilor cu varsta de peste 6 ani. Unele scamatorii pot necesita supravegherea adultilor, acolo unde se indica acest lucru.

Seria Savantului Trasnit a fost creata prin asocierea dintre 2 savanti trasniti si The Purple Cow.

Timp de mai bine de 10 ani, savantii trasniti le-au insuflat copiilor pasiunea pentru stiinta, iar pentru acest set au ales scamatorii extraordinare!


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: Momki
Cod Articol: MK322
Dimensiuni ambalaj: 14 x 10.3 x 1.5 cm
Varsta: 6-99 ani
Mai mult